Website Optiek Mergaerts 

Intro
Home | IntroBrillen GlazenZonnebrillen | Sportbrillen  | Loepen | Oogmetingen | Contact | Service | ActieWebshop


Mergaerts Optiek bestaat sinds 2006 en we zijn nu al een gevestigde waarde in Scherpenheuvel - Zichem. Het is een hippe, trendy zaak waar u zeker eens moet langskomen. Naast ons ruim assortiment brillen, zonnebrillen en sportbrillen aan een scherpe prijs zijn we gespecialiseerd in visuele hulpmiddelen voor slechtzienden en contactlenzen. Vanzelfsprekend zijn we op de hoogte van alle nieuwigheden in de optiekwereld. Dit om onze klanten steeds van dienst te zijn. Bij ons is de klant altijd koning en staan u met raad en daad bij om u de beste keuze te laten maken in de verschillende producten. U hebt de keuze uit gerenommeerde merken of ons huismerk met een gunstige prijs - kwaliteitverhouding.
U heeft de keuze uit een ruim assortiment in elke prijsklasse zowel voor monturen, glazen, zonnebrillen en lenzen.

Al onze brillen en/of glazen gaan heel lang mee, dit komt doordat deze van uitstekende kwaliteit zijn en met de hoogste zorg gemonteerd worden.
Alle montages worden heel nauwkeurig en onder de juiste omstandigheden uitgevoerd zodat er weinig druk op de materialen komt te staan. Zo verslijten ze minder snel. Glazen die onder spanning in het montuur staan vervormen de correctie en daardoor ga je niet comfortabel erdoor zien.
Deze kunnen ook prismatische vervormingen geven. In onze zaak is het geen bandwerk maar precisiewerk. Onze brillen worden 100% nauwkeurig gemaakt. Zodat u een bril met ongeėvenaard zicht krijgt en waaraan u moeiteloos kan wennen.

We zijn geconvensioneerd bij het R.I.Z.I.V.,  zodat u in bepaalde gevallen kan terugtrekken van de ziekteverzekering.

De optiekmarkt verandert voordurend, daarom doen wij jaarlijks een aantal bijscholingen.
Ik ben in het bezit ben van het diploma kleur- en stijlconsulent kan ik ervoor zorgen dat u een modieuze bril heeft die bij uw uiterlijk past,
zowel met als zonder make - up, opvallend en niet opvallend. Kortom een bril die bij u past, dat is de sterkte van onze zaak.

lerarenkaart

samenaankoop leuven